20.3.2017

Sinun poluillas, koulutieTässä tekemäni dokumenttivideo ihmisoikeusloukkausten uhriksi joutuneista lapsista ja heidän koulunkäynnistään, jota Filippiinit seuran kummitoiminta tukee. Näihin ihmisiin tutustuminen oli huikeaa ja opettavaista! Bem-bemistä voitte lukea lisää aiemmassa kirjoituksessani.

Nyt olen päässyt opiskelemaan Filippiinien yliopistoon (University of the Philippines) Aasian tutkimusta. Mielenkiintoista, kattavaa ja paljon töitä teettävää! Sain pari viikkoa sitten valmiiksi lyhyet esitelmät itsenäistymisprosesseista ja -ideologioista modernin Aasian kurssille ja kehitystutkimuksesta teorioita ja perspektiivejä Aasian tutkimukseen -kurssille. Tällä hetkellä vuorossa Japanin historian esitelmä antiikin Aasia -kurssille ja lyhyt essee Kiinan Di ja Tian -käsitteistä.

Vapaaehtoisaikana tehtyjä videoita pyrin saamaan vielä lisää julkaistavaksi, mutta tällä hetkellä haastattelusarja odottaa vielä TFDP:n julkaisua. Heillä menee tehtävät kiirellisyyden mukaan... Nyt puhetta ja haasteita on teettänyt kuolemantuomion uudestaan esille tuominen ja sen hyväksymisen estäminen! Paljon tärkeämpää tehtävää siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti