7.2.2016

Saattojengillä Tukholmaan


30.1. sanoin moimoi Turulle ja kodille, jonne olen kerännyt kaikenlaista matkan varrelta. Tavarat menivät voimavanhempien ansiosta varastoon ja minä ystävieni majoitukseen. Koti oli ihana, mutta tähän vuoteen sisältyi paljon sen lattialla pyöriskelyä. Ei enää yksin asumista, kiitos! Nyt suuntana on kartan osoittama paikka.

Kiitos Leealle kuvasta meidän fingerfoodbuffettimeiningeistä. Kesärullia, viininlehtikääryleitä, nachoja, tahnoja, nam! 

Ystäväni tulivat saattamaan ihan Tukholmaan asti, josta olin löytänyt lennot peräti noin 70 euroa halvemmalla kuin Helsingistä. Pienestä säätämisestä tulee aina jännittävämpää, vaikka hintaero menisikin siinä sen sileän tien. Laivan televisiosta tuli Big Brother Tallink Silja -tyyppistä vakoiluohjelmaa, jota seurasimme innokkaasti. Leea ja minä pääsimme jopa itse mukaan ohjelmaan. Aamukuudelta suuntasimme Tukholman päärautatieasemalle, jonka lukkokaappiin sulloin hyvän määrän matkatavaraa. Vietimme aikaa mukavassa kahvilassa, jonka jälkeen kävelimme vegaanibuffettiin Södermalmille. Siellä oli aivan 10/10:n täydellistä ruokaa joka viikko vaihtuvalla teemalla (tällä kertaa välimerellinen), että laitan linkin ja sataprosenttisen suosittelun Tukholmassa kävijöille:

Aamuseiskan jättikaffe piristää mielen.


Takaisin bussiterminaalissa myöhästyin ensimmäisestä bussista, sillä jäin kahden oven väliseen loukkoon yhden oven päähän lentokenttäbussista. Hätä ei ollut tämän näköinen, sillä toisen bussin tultua ovet avautuivat, ja pääsin iloisesti suuntaamaan kohti Arlandaa, Lontoota, Hong Kongia sekä Manilaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti